Udtalelser

Vi vælger at bruge Lykke, fordi vi ved, at hun ”holder” hver gang, og hun gør en forskel, ligegyldig hvilket publikum hun står overfor. Tilliden til Lykke fik vi på vores præ-samtaler inden første workshop, hvor hun på overbevisende måde viste sit store overblik, sine mange kompetencer indenfor coaching, mentoring, workshopafholdelse, facilitering og sin fantastiske situationsfornemmelse. Lykke møder sine omgivelser, der hvor de er. Hun tager sit publikum med storm.

Lykke kan samtidig med at hun har 100% fokus på målet, situationsbestemme sine workshops hver gang, både i selve forberedelsen og undervejs i workshoppen alt efter hvilken energi eller behov, der opstår i rummet. Jeg gentager: altid med 100% fokus på målet. Lykke er professionel, og mestrer på en super skarp og samtidig elegant måde at udfordre sine omgivelser.

Helene Thopholm – Salgschef, Dansac-Hollister

Lykke er vores kursus-mor. Hun har hjulpet os med opstart og udvikling af vores kursusforløb SalgsAkademiet. Hendes absolutte styrke er eksekvering, praksis og hendes evne til at sætte scenen og komme til kernen af problemstillingerne, eksempelvis i forhold til at opbygge rammer for et kursusforløb, både når det gælder form (tidsplaner) og indhold (undervisningsmanualer). Lykke er desuden en excellent kommunikator, og er knivskarp i formulering og refleksion. Måske er der i virkeligheden lidt autist i hendes geniale evne til at kunne visualisere et helt kursusforløb fra enden til anden, i detaljer og overblik. Uden hende havde vi ikke kunne skabe vores succes.

Christian Willesen, Undervisningsansvarlig, Salgstrænerne.

Lykke Rix er en fantastisk formidler og i mange år har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med hende i min coachvirksomhed Manning Inspire.

Hun har været fast underviser på mine coachuddannelser, hvor kursisterne har været vilde med hendes dejlige, sprudlende personlighed og hendes evne til at fange sit publikum. På sjælden vis formår Lykke at formidle teorier og modeller, så de bliver konkrete og let tilgængelige at anvende i praksis – og med hendes ærlighed og humoristiske facon, formår hun altid at skabe en tryg og kærlig stemning blandt tilhørerne. Lykke er professionel til fingerspidserne og har stor erfaring indenfor sit fag, som har betydet, at jeg altid har følt stor tillid og tryghed i vores samarbejde.

Jeg har også haft Lykke med som medunderviser og coach på mine retreats, hvor hun er en stor inspiration og rummer den enkelte deltager på fineste vis. Med sin hjertelighed. Sin sårbarhed. Med sit vid og sit skarpe intellekt, guider hun den enkelte og gruppen henimod det, de er kommet for.

Lykke besidder et helt særligt talent for at formidle hvad enten det er skriftligt eller mundtligt.

Sofia Manning, Coach, forfatter og medejer af Manning Inspire.

En (fatal) fejl du ikke må begå når du formidler til flere
– som du nemt kan undgå allerede i dag

Skriv dig op og modtag mails, der gør dig knivskarp i arbejdet med grupper
som leder, coach og underviser.

 

.

 

Privatlivspolitik