Hovedunderviser

– som du møder på alle moduler
Version 3

Lykke Rix

Stifter og hovedunderviser

Jeg har 13 års erfaring med at facilitere proces, både i virksomheder og egne workshops, forløb, retreats og processer. Jeg er trænet hos bl.a. Manning Inspire, hvor jeg har været hovedunderviser af flere omgange, senest fra 2015-2018. Jeg har altid været optaget af, hvordan personlig udvikling og indsigt forankres, så det ikke bare tænkes, men også leves ude i virkeligheden. De seneste 5 år har jeg studeret gruppens magi og udviklet processer, øvelser og metoder, som udvikler flere mennesker på én gang, fordi det ikke bare skaber mere værdi for den enkelte, men også for gruppen som helhed. Det er ren magi!

Gæsteundervisere

– som underviser på ét eller to moduler
janete

Jeanette Oxlund

Mindfulness-instruktør

Det jeg har lært om mindfulness, har jeg lært af Jeanette. Det er ikke bare de fine metoder og processer bag MBSR-forløbet (Mindfulness Based Stress Reduction), men også de mere subtile discipliner, som mindfulness’en repræsenterer. Jeanette underviser både privat og i virksomhederne i mindfulness og har mere end 10 års erfaring. Jeanette underviser i mindfulness som et centralt værktøj for en Gruppe Facilitator, herunder Kompas-pejlemærkerne Langsommelighed og Ubehag. To begreber, hvis aspekter kan udvides og fordybes med minfulnessens principper som udgangspunkt.

Fotografi den 08-09-2017 kl. 11.18 #3

Freja Herborg

Hjerneforsker

Freja er forsker på Københavns Universitet, og på Gruppe Facilitator underviser hun i hvordan hjernen både kan støtte og hæmme vores evne til at omsætte indsigt til handling. Neurologien er det nyeste skud på stammen i personlig udvikling, og når vi kender til hjernens plasticitet og krumspring, kan vi arbejde med den i stedet for i mod den.

rikke line

Rikke jensen

Proceskonsulent

Rikke er systemisk procesfacilitator og har arbejdet som udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund i mere end 10 år. Hun har stor erfaring med facilitering af anerkendende gruppeprocesser. Hun er uddannet inden for både den systemiske teori og ledelse, og skal undervise i proceskonsulentens værktøjer samt give deltagerne en grundlæggende forståelse for den systemiske tilgang i praksis. Begge dele grundlæggende i fundamentet for en Gruppe Facilitator.

23473283_10155301954754472_4626887237042858308_n

Amanda Lagoni

Parterapeut, sexolog og vokalterapeut

Amanda er terapeut med speciale i kommunikation og følelsesliv. Amanda underviser på Gruppe Facilitator i Følelsernes Liv – som tager udgangspunkt i arbejdet med den indre bevægelse og det ydre udtryk omkring følelser. At vi bliver i stand til at kommunikere klart og tydeligt, først og fremmest overfor os selv, og dernæst udadtil. At vi kan blive i stand til at rumme vores eget, så vi kan rumme andres. Et arbejde med indtryk og udtryk, imellem følelser og adfærd.

Mentorer

– som du møder på alle moduler
IMG_8838

Matilde Navntoft

Assistent

Matilde er assistent på uddannelsen og vil både gå praktisk til hånde, men samtidigt også sørge for at logge og dokumentere uddannelsens indhold og forløb. Primært til intern brug.

DSC_0054

Heidi Valbjørn

Mentor

Heidi er mentor på Gruppe Facilitator og hendes primære roller er støtte til deltagerne på uddannelsen samt diverse assistance til underviserne. Heidi vil også både deltage i og facilitere øvelser.

Heidi er bioanalytiker og sundhedsfaglig supervisor på Aalborg Universitetshospital. Hun er uddannet Life- og Business Coach ved Manning Inspire i 2016 og er selvstændig med Heidi Valbjørn Coaching. Heidi er særligt optaget af glæden i hverdagen.

En (fatal) fejl du ikke må begå når du formidler til flere
– som du nemt kan undgå allerede i dag

Skriv dig op og modtag mails, der gør dig knivskarp i arbejdet med grupper
som leder, coach og underviser.

 

.

 

Privatlivspolitik