Hovedunderviser

– som du møder på alle moduler
Version 3

Lykke Rix

Stifter og hovedunderviser

Jeg har 14 års erfaring med at facilitere proces, både i virksomheder og egne workshops, forløb, retreats og processer. Jeg er trænet hos bl.a. Manning Inspire, hvor jeg har været hovedunderviser af flere omgange, senest fra 2015. Jeg har altid været optaget af, hvordan personlig udvikling og indsigt forankres, så det ikke bare tænkes, men også leves ude i virkeligheden. De seneste 5 år har jeg studeret gruppens dynamik og udviklet processer, øvelser og metoder, som udvikler flere mennesker på én gang, fordi det ikke bare skaber mere værdi for den enkelte, men også for gruppen som helhed. Det er ren magi!

Gæsteundervisere

– som underviser på ét eller to moduler
Fotografi den 08-09-2017 kl. 11.18 #3

Freja Herborg

Hjerneforsker

Freja er forsker på Københavns Universitet, og på Gruppe Facilitator underviser hun i hvordan hjernen både kan støtte og hæmme vores evne til at omsætte indsigt til handling. Neurologien er det nyeste skud på stammen i personlig udvikling, og når vi kender til hjernens plasticitet og krumspring, kan vi arbejde med den i stedet for i mod den.

rikke line

Rikke jensen

Proceskonsulent

Rikke er systemisk procesfacilitator og har arbejdet som udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund i mere end 10 år. Hun har stor erfaring med facilitering af anerkendende gruppeprocesser. Hun er uddannet inden for både den systemiske teori og ledelse, og skal undervise i proceskonsulentens værktøjer samt give deltagerne en grundlæggende forståelse for den systemiske tilgang i praksis. Begge dele grundlæggende i fundamentet for en Gruppe Facilitator.

23473283_10155301954754472_4626887237042858308_n

Amanda Lagoni

Parterapeut, sexolog og vokalterapeut

Amanda er terapeut med speciale i kommunikation og følelsesliv. Amanda underviser på Gruppe Facilitator i Følelsernes Liv – som tager udgangspunkt i arbejdet med den indre bevægelse og det ydre udtryk omkring følelser. At vi bliver i stand til at kommunikere klart og tydeligt, først og fremmest overfor os selv, og dernæst udadtil. At vi kan blive i stand til at rumme vores eget, så vi kan rumme andres. Et arbejde med indtryk og udtryk, imellem følelser og adfærd.

Mentorer

– som du møder på alle moduler
Siri-sort-hvid-681x1024

Siri Tórgarð

Mentor

Siri er mentor på Gruppe Facilitator og hendes primære rolle er at støtte deltagerne på uddannelsen samt diverse assistance til underviserne. Siri vil både deltage i og facilitere øvelser.

Siri er uddannet Gruppe Facilitator i 2018 og life- og business coach ved Manning Inspire i 2015. Siri er cand. mag i organisationskommunikation og arbejder til dagligt som integrationskoordinator for Torshavns Kommune. Ved siden af har hun eget firma, hvor hun arbejder med ledelse og trivsel i forskellige virksomheder. Derudover tilbyder hun forskellige gruppeforløb til f.eks. skilsmisseramte. 

798A6357

Pernille Krause

Mentor

Pernille er mentor på Gruppe Facilitator og hendes primære roller er støtte til deltagerne på uddannelsen samt diverse assistance til underviserne.

Pernille er uddannet i psykologi og økonomi fra Copenhagen Business School, uddannet coach (Manning Inspire) samt Gruppe Facilitator (Lykke Rix). Pernille driver egen virksomhed med fokus på 2 retninger, hvor hun 1) hjælper virksomheder med at skabe teams, der spiller hinanden gode og 2) fungerer som coach og mentor for mennesker, der gerne vil finde dét, de virkelig brænder for og driver dem. Pernille tilbyder også gruppeforløb, bl.a. indenfor karriere.

En (fatal) fejl du ikke må begå når du formidler til flere
– som du nemt kan undgå allerede i dag

Skriv dig op og modtag mails, der gør dig knivskarp i arbejdet med grupper
som leder, coach og underviser.

 

.

 

Privatlivspolitik