Praktisk

Datoer 2019

Alle dage: 9.30-17

 

14.-15. maj, 2019: Modul 1

 

17.-18. juni, 2019: Modul 2

 

26.-27. august, 2019: Modul 3

 

28. august, 2019:
Faciliteringsdag med feedback

 

23.-24. september, 2019: Modul 4

 

21.-22. oktober, 2019: Modul 5

 

18.-19. november, 2019: Modul 6

 

13.-14. januar, 2020: Modul 7

 

15. januar, 2020:
Certificeringsdag med feedback

 

Vil du vide mere om uddannelsen og de bonus’er vil tilbyder i løbet af foråret, så skriv dig op til nyhedsbrevet herunder:
.

Deltagelse

For at kunne blive certificeret Gruppe Facilitator, skal du have deltaget på 12 ud af de 14 undervisningsdage.

Hvis du misser mere end to dage, må du komme tilbage og tage dagene senere. Du kan godt gå til certificering uden at have været med de 12 dage, men ikke få certificeringsbevis før du har opfyldt kravet om 12 dages deltagelse og gået til certificering.

Ved sygdom er du velkommen til at komme tilbage og tage det modul, du gik glip af, når det afholdes igen.

 

Nogle gange forhindrer livet også deltagelse, selv om du startede på uddannelsen med de bedste intentioner. Det finder vi sammen en løsning på, så du kan tage Gruppe Facilitator Uddannelsen i et tempo og med et nærvær, som alle har glæde af.

Sted

Uddannelsen afholdes på Gilleleje Badehotel, hvor lokalet Udsigten giver os 180 graders vue over Kattegat, pejs til efterårets rusk og den vilde og smukke natur lige udenfor døren.

 

Du skal ud af byen, fordi nye rammer inviterer til nye perspektiver. Og fordi den selvrefleksion, som er nødvendigt for at skrælle lagene af og komme ind til kernen, kræver god jordforbindelse. Der er højt til himlen, vide horisonter og gangsti langs havet udenfor døren. Desuden har du også adgang til spa på undervisningsdagene og måske det er tiltrængt forkælelse inden eller efter en dags intens undervisning.

 

Badehotellet serverer morgenbolle, frokost og eftermiddagskage.

 

Adresse:

Gilleleje Badehotel
Hulsøvej 15
3250 Gilleleje

 

KØRSEL FRA STATIONEN

Vi tilbyder kørsel til og fra Gilleleje Station kl. 9 og kl. 17.20. Mere om det i den FB-gruppe, du bliver en del af. Derudover er vi også store tilhængere af samkørsel, i det tiden sammen ud og hjem giver mulighed for tiltrængt refleksion før og efter, hvilket betyder at læring forankres dybere i cellerne.

 

OVERNATNING

Vi har forhandlet en særlig pris for overnatning, således at det bliver attraktivt at lave et lille internat ud af de to dages undervisning, også selv om du ikke bor i Jylland. Prisen er kr. 990,- for overnatning på uspec. enkeltværelse og morgenmad. Du kan også slå dig sammen med en anden deltager og bo på uspec. dobbeltværelse til en specialpris på kr. 1.190,- incl. morgenmad.

 

Du booker selv på Badehotellet og referer blot til Gruppe Facilitator Uddannelsen.

 

PARKERING

Der er gratis parkering på Badehotellet.

Pris

Uddannelsen koster kr. 39.000,- ex moms.

 

Mulighed for rater

Du kan betale i 4 rater á kr. 9.750,-  eller 7 rater á 5.575,- ex. moms.

Bruttolønsordning

Som lønmodtager kan du sandsynligvis gøre brug af bruttolønsordningen, som betyder, at du betaler uddannelsen via din løn over en periode, som du aftaler med din arbejdsgiver. Det betyder, at du kan få uddannelsen skattefrit gennem dit arbejde.
Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde og der gælder visse krav.

Betalingsbetingelser

Ved mindre end 1 måned til uddannelsesstart kræves 50% af den fulde pris. Ved mindre end 14 dage til uddannelsesstart gives ingen refusion. Det samme gælder, hvis du undervejs vælger at stoppe på uddannelsen.

En (fatal) fejl du ikke må begå når du formidler til flere
– som du nemt kan undgå allerede i dag

Skriv dig op og modtag mails, der gør dig knivskarp i arbejdet med grupper
som leder, coach og underviser.

 

.

 

Privatlivspolitik